20.01.24

Τελετή βράβευσης του Διεθνούς Εικαστικού Προγράμματος για Παιδιά και Εφήβους «αγκαλιάζω τη γη»

Τελετή βράβευσης του Διεθνούς Εικαστικού Προγράμματος για Παιδιά και Εφήβους «αγκαλιάζω τη γη» 

Μέγαρο Μουσικής – 20 Ιανουαρίου 2024

110 μικροί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα βραβεύθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, για τα ζωγραφικά έργα τους που διακρίθηκαν στο Διεθνές Εικαστικό Πρόγραμμα «αγκαλιάΖΩ τη ΓΗ», που διοργανώθηκε σε συνεργασία και με την πολύτιμη στήριξη της Πρωτοβουλίας ’21, με στόχευση την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής της Πρωτοβουλίας ’21 και Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κύριος Ιωάννης Μάνος, εκπρόσωποι πολιτιστικών και εκπαιδευτικών φορέων της χώρας και φυσικά οι 110 διακριθέντες μικροί καλλιτέχνες του προγράμματος από όλη την Ελλάδα με τις οικογένειες τους.

Κατά τον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, κυρία Αικατερίνα Λέγγου, ευχαρίστησε τον κύριο Μάνο για την πολύτιμη στήριξη του σε κάθε βήμα του προγράμματος και ως ένδειξη εκτίμησης εκ μέρους της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας του πρόσφερε ένα έργο τέχνης, το οποίο κόσμησε τα εποπτικά του προγράμματος «αγκαλιάζω τη γη» και φιλοτεχνήθηκε από την 13χρονη μαθήτρια Χριστίνα Παπαγιάννη.

Την έναρξη της τελετής με την αφήγηση του παραμυθιού της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας έκανε η ηθοποιός, κυρία Τζωρτζίνα Κώνστα. Την τελετή παρουσίασε η κυρία Ευαγγελία Ζόγλου.

Photo credits: Vaggelis Kleoudis

Gallery

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία 21
E info@protovoulia21.gr