Σχέδιο Δράσης για το Περιβάλλον και το Κλίμα
Σχέδιο Δράσης για το Περιβάλλον και το Κλίμα
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ Επιθυμία του Ιδρύματος και της Επιστημονικής Επιτροπής είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για εκτεταμένο διάλογο, ευρεία συναίνεση και πολιτική βούληση για το βιώσιμο μέλλον της χώρας μας.
Υποστηρικτές Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη παρουσίασε το Σχέδιο Δράσης για το Περιβάλλον και το Κλίμα μέχρι το 2030, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην «Πρωτοβουλία ’21» και σε συνέχεια της δημιουργίας των Σχεδίων Δράσης για το Πανεπιστήμιο του 2030 και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας. Tα Σχέδια Δράσης τελούν υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και τίθενται στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών της πολιτείας προς αξιοποίηση.

Το Σχέδιο Δράσης για το Περιβάλλον και το Κλίμα παρουσιάστηκε ως κείμενο συζήτησης στις 29 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Για το Ίδρυμα Μποδοσάκη, η προστασία του περιβάλλοντος είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για τη δημόσια υγεία, τη βιώσιμη οικονομική ζωή της χώρας και την κοινωνική ευημερία. Το Σχέδιο Δράσης για το Περιβάλλον και το Κλίμα αποτυπώνει συνοπτικά την κατάσταση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα σήμερα και καταλήγει σε προτάσεις κρίσιμων μεταρρυθμίσεων οριζόντιου χαρακτήρα για την επίτευξη της διατήρησης του περιβάλλοντος στα επιθυμητά επίπεδα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υποστηρικτές Ίδρυμα Μποδοσάκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία 21
E info@protovoulia21.gr