Σχέδια δράσης | Σχέδιο Δράσης για το Πανεπιστήμιο του 2030
22.11.21 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Σχέδια δράσης | Σχέδιο Δράσης για το Πανεπιστήμιο του 2030

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Πρωτοβουλία 1821-2021 και με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον της Ελλάδας, ανέλαβε την κατάρτιση τεσσάρων ολοκληρωμένων Σχεδίων Δράσης, για το Πανεπιστήμιο του 2030, την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, την αντιμετώπιση βασικών Περιβαλλοντικών Προκλήσεων και την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών στη χώρα μας, τομείς που εμπίπτουν στους πυλώνες δράσης του. Τα Σχέδια Δράσης τελούν υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Για την κατάρτισή τους συστάθηκαν ομάδες επιστημόνων που προσφέρουν αφιλοκερδώς υψηλού επιπέδου επιστημονική τεκμηρίωση.

Τα Σχέδια Δράσης φιλοδοξούν να θέσουν τις βάσεις για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με την εγχώρια και διεθνή επιστημονική κοινότητα, καθώς και τους ενεχόμενους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς. Το σύνολο των Σχεδίων Δράσης θα τεθεί στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών της πολιτείας προς αξιοποίηση.


Η αρχή γίνεται με το Σχέδιο Δράσης για το Πανεπιστήμιο του 2030, το οποίο θα παρουσιαστεί ως κείμενο συζήτησης στις 22 Νοεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Εικόνες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία 21
E info@protovoulia21.gr